0

Semalt Expert: 5 Valse Facts Over Sleutelwoorden

Er zijn veel mythen over zoekwoorden in SEO, en de meeste mensen geloven ze zonder de waarheid te achterhalen

De Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Lisa Mitchell, beschrijft 5 trefwoorden misvattingen die de waarheid onthullen.

Mythe 1. Anchor tekst van de site werkt niet meer

Hoewel de meeste mensen denken dat ankertekst niet meer werkt, zul je verbaasd zijn dat het kan leiden tot betere rangschikking, zelfs bij gebrek aan koppeling. De ankertekstoptimalisatie is nog steeds geldig en werkt effectief om rankingen te verhogen.

Mythe 2. Zoekwoordonderzoek is niet meer belangrijk

Als u probeert te ontdekken waar bezoekers op zoek zijn, worden zoekwoorden een kritisch aspect van SEO. Volgens Brandwatch zijn er voor elke seconde meer dan 40.000 zoekopdrachten op Google. Nu dat u weet, zijn er veel mensen die op zoek zijn naar online informatie, om uit te zoeken welke gebruikers op zoek zijn, wordt uw belangrijkste taak.

Om te slagen op dit gebied, vermijd de gemeenschappelijke fouten die mensen maken bij het onderzoeken van zoekwoorden. Dit bespaart tijd en brengt verkeer naar uw site. In principe is zoekwoordonderzoek de hoeksteen van uw strategie. Als u van plan bent om uw doelgroep te bereiken, moet u weten wat mensen zoeken.

Mythe 3. Uitsluitend op zoekwoorden voor zoekwoorden met hoge zoekwoorden

Als u van plan bent om in uw online venture te slagen, besteedt u niet te veel tijd aan op generieke zoekwoorden. In plaats daarvan, denken als een consument op zoek naar informatie over een product of dienst. Identificeer vragen en termen die gebruikers waarschijnlijk zullen leiden naar uw site en focus op die zoekwoorden om conversie te verhogen.

Mythe 4. Metabeschrijvingen zijn niet relevant

Een meta-omschrijving is een korte paragraaf waarin je inhoud in SERP’s wordt beschreven. Onbekend voor de meeste mensen, een meta beschrijving is een van de eerste dingen die de beslissing van een bezoeker beïnvloeden om uw site te bezoeken of niet. Om het een bruikbare haak voor bezoekers te maken, maak de metabeschrijving relevant en aantrekkelijk.

Mythe 5. URL’s hebben geen hiërarchie of trefwoorden nodig

Momenteel zijn er meer dan 46 miljard pagina’s geïndexeerd door Google. Dit laat zien dat er veel concurrentie is. Als u een van de mensen bent die denken dat de URL’s geen optimalisatie vereisen, verandert u beter, aangezien zowel zoekmachines als gebruikers net zoals duidelijke URL’s hebben.

In principe maakt een hiërarchie het mogelijk om uw pagina’s te organiseren en de relatie tussen hen en hun belang te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de pagina ranking wordt vergemakkelijkt. Hier gebruikt het geheim hoge kwaliteit, vriendelijke URL’s om de gebruiker een betere ervaring te geven.

Uiteindelijk, om sleutelwoorden efficiënt te werken voor uw site, moet u het volgende doen:

  • Denk buiten de doos. Wees niet bang om creatief te worden en experimenteren met zoekwoorden totdat u termen vindt die voor uw site werken.
  • Zorg ervoor dat u niet op zoek bent naar zoekwoorden voor zoekwoorden, als u de gewenste resultaten niet geeft. In plaats daarvan kunt u overwegen de zoektermijnen van het zoekwoord te bepalen die betere conversies geven.
  • Link je eigen inhoud en gebruik exacte match voor je ankertekst.
  • Voeg zoekwoorden in de Meta-omschrijving toe en optimaliseer het om uw inhoud te beschrijven.
  • Gebruik duidelijke, vriendelijke URL’s en een hiërarchie.